Tabara de vara de la Polovragi in imagini

2 septembrie 2023

Fundația Terre des hommes a adus zâmbete pe fețele a peste 60 de copii, mentori și cadre didactice, cu ocazia taberei desfășurate în pitorescul sat Polovragi. Evenimentul a fost desfășurat în cadrul proiectului NOROC, o inițiativă dedicată prevenirii abandonului școlar și asigurării unei șanse egale la educație pentru fiecare copil.

Timp de 4 zile, participanții  au avut ocazia de a se conecta profund cu natura frumoasă din zona Polovragi. Cu priveliști impresionante de munte și peisaje rurale autentice, acești tineri exploratori au trăit o experiență memorabilă în mijlocul naturii. Fie că au urcat pe trasee montane, au explorat pădurea sau au admirat peșterile din zonă, copiii au descoperit că învățarea poate fi plină de aventură și distracție.

FOTOGRAFII DIN TABĂRĂ – CLICK AICI 

Activitățile educaționale au fost în centrul atenției, oferind participanților ocazia de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele într-un mediu în care învățarea era înfășurată în bucuria explorării naturii. Profesorii și mentori au fost prezenți pentru a ghida tinerii în această călătorie a cunoașterii, oferindu-le informații valoroase și încurajându-i să-și dezvolte potențialul.

Experiența oferită de tabăra de la Polovragi nu este doar despre distracție și aventură, ci și despre împuternicire și educație. Aceasta amintește de misiunea proiectului NOROC, care se luptă pentru a asigura că niciun copil nu este lăsat în urmă în ceea ce privește educația. Fiecare tânăr are dreptul la o șansă la educație de calitate, iar această tabără a fost doar una dintre numeroasele inițiative care sprijină această cauză nobilă.

În final, Tabăra de la Polovragi a fost o reușită în toate aspectele sale. A adus împreună copii, mentori și cadre didactice pentru a împărtăși bucuria cunoașterii și pentru a crea amintiri de neuitat. De asemenea, a subliniat faptul că învățarea nu trebuie să fie restrictivă, ci poate deveni o aventură frumoasă în mijlocul naturii și a culturii locale.  Educația este cheia pentru un viitor mai bun, iar proiectul NOROC deschide ușile către acest viitor luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Shares